Novi Spa Hotels & Resort
Novi Vinodolski
T: +385 51 6684 -15, -17, -19
booking@hoteli-novi.hr

Smještaj
Naslovna / Blogovi / Poznati bioterapeut Zdenko Domančić ovog proljeća u Novom Vinodolskom

Poznati bioterapeut Zdenko Domančić ovog proljeća u Novom Vinodolskom

Liječenje hrvatskog rukometnog reprezentativca Ivana Balića ponovno potvrdilo iscjeljiteljsku sposobnost Zdenka Domančića.

Bioterapeut svjetskog glasa i hrvatski iscjeljitelj, Zdenko Domančić , ovog će proljeća gostovati u Novi Spa Hotels & Resortu u Novom Vinodolskom te svima zainteresiranima ponuditi mogućnost Bioterapije po vlastitoj metodi, kao i pohađanje tečaja.

U Novi Spa Hotels & Resortu Zdenko Domančić gostovat će u dvai termina: od 04. do 07.06. i od 02. do 05.07. ove godine kada će organizirati Terapije za sve one kojima je pomoć potrebna, kao i tečajeve Bioterapije po vlastitoj metodi.

Podsjetimo, najpoznatiji bioterapeut ovih područja svoju je jedinstvenu, medicinsku metodu zaštitio pod nazivom Bioterapija po metodi Zdenka Domančića, koja je poznata u javnosti već trideset godina, dok je za velik broj svojih poklonika licencirao tečajeve Bioterapije.

Metoda je provjerena i dokazana na raznim znanstvenim istraživanjima u slučajevima najtežih bolesti. Osim što je dokazao uspješnost svoje metode, Domančić je dao svoj obol istraživanjima u razumijevanju i iscjeljivanju najtežih bolesti sadašnjice. Energija se uzima iz prirode i usmjerava se gdje je potrebna, a tijelo tada iscjeljuje samo sebe. Pacijentu se pristupa na individualnoj razini pa se svaka bolest tretira na specifičan način. Posebnost ove metode je i kombiniranje mnogo raznih tehnika manipuliranja aure s rukopolaganjem - kanaliziranjem energije.

Ovom metodom izvedeni su iznimno uspješni eksperimenti na Onkološkom institutu u Ljubljani na dvanaest pacijenata s najtežim oblicima karcinoma, a nakon tih eksperimenata država Slovenija izdala je dokument kojim je potvrdila da će financirati sva buduća ovakva znanstvena istraživanja i eksperimente.

Jedan od zapaženijih rezultata njegovog iscjeljivanja na daljinu je i ozdravljenje hrvatskog rukometnog reprezentativca Ivana Balića, na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu, o čemu je snimljen i dokumentarni film „Ruke“. Nakon puknuća mišića potkoljenice, Zdenko Domančić je u 4 dana, radeći na daljinu iz Zadra, Ivanu Baliću iscijelio dijagnosticiranu ozljedu.

Ponukan velikim uspjehom metode, kao i sve većim brojem onih koji žele pomoći samo sebi, Domančić je licencirao i zaštitio posebne tečajeve bioterapije po vlastitoj metodi.

Svjestan interesa hrvatske javnosti za prirodnim tretmanima za svoje posjetitelje Novi Spa Hotels & Resort osigurao je i posebne cijene polupansiona koje iznose 61 Eura u Double use i